Ieder mens is uniek! We maken allemaal van alles mee gedurende ons leven. Daarom lever ik altijd maatwerk en wil ik jou eerst beter leren kennen, voordat ik een plan van aanpak maak. Samen gaan we aan de slag met het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. We gaan niet alleen je klachten proberen weg te nemen, maar ook stap voor stap de oorzaak achter de klachten aanpakken. Dit doen we door je lichaam en geest de juiste voedingsstoffen te bieden.

We stoppen met vullen en starten met voeden!

Kennismakingsgesprek

De behandeling begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ik wil graag weten met wie ik deze uitdaging aan ga, zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden. Tijdens dit gesprek bespreken we de anamnese (gezondheidsvragenlijst), die voorafgaand aan het gesprek wordt toegestuurd, zodat ik een duidelijk beeld krijg van de klachten en de voorgeschiedenis hiervan. Daarbij kijk ik naar de mogelijke oorzaken van de klachten, waarbij naast voeding ook mentale, emotionele, sociale en genetische aspecten een rol kunnen spelen. Verder brengen we jouw wensen in kaart, want de weg naar een gezonder leven pakken we aan op een manier waar jij achter staat. Mochten bepaalde klachten meer onderzoek nodig hebben, dan zal ik je doorverwijzen naar een arts of therapeut. 


In
dien wenselijk is het mogelijk om bloed af te nemen via een vingerprik. Zo kunnen we meten waar je klachten vandaan kunnen komen. Klik hier voor meer info.


“ik plan voor dit eerste gesprek voldoende tijd in om elkaar te leren kennen.
Pas als alles duidelijk is kan ik een gedegen behandelplan opstellen”

Behandelplan

Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag om een behandelplan op te stellen. Na vier weken vindt het vervolggesprek plaats en bespreken we het behandelplan en/of de bloeduitslag. Hierin zijn jouw wensen verwerkt en kijken we wat het belangrijkste is om direct aan te pakken. Ik vraag je altijd of je deze uitdaging drie maanden aan wilt gaan, omdat je lichaam tijd nodig heeft om aan deze leefstijl te wennen. Gedurende deze maanden begeleid ik je en kun je een kort (telefonisch) consult inplannen als je ergens vastloopt. 

Nazorg

Na een paar maanden plannen we weer een consult in om te bespreken hoe het met de klachten gaat en waar je nog aan zou willen werken. Voor sommige cliënten is de samenwerking na deze periode afgelopen, omdat ze weten waar ze aan toe zijn. Indien de klachten wat meer tijd nodig hebben, of wanneer je het op prijs stelt dat ik je nog wat langer blijf begeleiden, dan kan de periode uiteraard worden verlengd.


HOE WEET IK OF EEN NIEUWE LEEFSTIJL BIJ MIJ PAST?

Als…

  • Je lichaam aangeeft dat het niet optimaal functioneert (ziekte, klachten, vermoeidheid etc.)
  • Als je merkt dat je geestelijk uitgeput raakt door stress en/of opgekropte emoties
  • Je alle crashdiëten al eens geprobeerd hebt en beseft dat dit dweilen met de kraan open is
  • Je goed in je vel wilt zitten
  • Je heel graag gezonder wilt leven, maar iemand nodig hebt die je hierbij begeleidt en aanmoedigt
  • Je dit minimaal drie maanden de kans wilt geven om te kijken welk resultaat is behaald

YES! Dan past een gezondere leefstijl helemaal bij jou!
Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!